Partners

Sponsoren

CEP Voorn bestratingen1 Hams uitvaartverzorging1
Woudstra Wiggers logo-PPE
jonker logo Leushuis bestratingen SteunJeClub
Jazet Sign en Print Egberts Rubber uw logo hier


Suppliers

Nihon Adidas Nihon Sport Nederland is in de Benelux de officiële distributeur van Adidas martial arts. Binnen de vechtsporten is Adidas één van de meest innoverende merken met altijd oog voor de wensen van (top)sporters. Nihon Sport is erg betrokken bij de wedstrijd- en topsporters in de Benelux. In onze ogen zijn topsporters helden die we graag de nodige aandacht geven en die met hun inzet en prestaties de heldenstatus verdienen. Reshmie ondersteunen wij graag met raad en daad met het beste Adidas taekwondo equipment. Reshmie Oogink is all in!
Hardon Oefentherapie Oefentherapie Hardon is een praktijk voor oefentherapie Cesar en sportmassage. Voor optimaal herstellen komt Reshmie elke week langs voor sportmassage. Naast reguliere patiënten begeleidt Daan Hardon ook Nederlandse topsporters (atletiek). Hardon is er trots op deze topper te mogen ondersteunen om haar doel, de Olympische Spelen in Rio de Janeiro 2016, te behalen.
CEP Eén ding is CEP zeker en dat is vernieuwend. De sportkleding is ontwikkeld door de Duitse high-tech fabrikant medi. Daardoor profiteert CEP van meer dan zestig jaar ervaring in de productie van medische compressiekousen. De compressiekousen en compressiekleding van CEP hebben een grensverleggend ontwerp en een innovatieve functionaliteit voor sneller herstel, blessure preventie en extra energie voor recreatieve sporters en topatleten. CEP is dan ook een waardevol sportmerk voor alle atleten, ongeacht hun sport of niveau.
kieftenbelt logo Mart is eigenaar van een jong bedrijf, Coach Kieftenbeld, dat zich richt op het geven van Personal Training, Topsporttraining en Bootcamps. Doormiddel van afwisselende oefeningen en dynamische bewegingen werken we samen om een allround vechtmachine te versterken.
Top Star Top Star ondersteunt Reshmie met een Adidas kledingpakket. Het bedrijf is gevestigd in Enschede en biedt een breed assortiment artikelen aan voor budo vechtsporten, zoals (kick)boksen, judo, karate en taekwondo. Ze verkopen verschillende artikelen van diverse merken en houden zich ook bezig met de verkoop van fitness apparaten, sauna’s , spa’s, sportvloeren, zonnebanken en zwembaden. Reshmie heeft de T12 Adidas lijn gekregen en ook die is te koop in de winkel of te bestellen via de webshop op de internetsite van Top Star.
Smienk logo Bij Fysiotherapie Smienk B.V. in Almelo kan ik snel terecht als ik een blessure heb. In de praktijk mag ik ook gebruik maken van de krachtruimte. Bas Hassels Mönning begeleidt mij al vele jaren op medisch gebied en ik krijg veel advies van deze ervaren sporttherapeut. Hij is drie maal naar de Paralympische Spelen geweest als sportfysiotherapeut van de atletiekselectie en actief geweest bij de handbal jeugd oranje -17 jaar. Smienk sponsort ook mijn sporttape voor trainingen en wedstrijden.
taekopix 60 De actiefoto's op ReshmieOogink.nl worden gesponsord door Pascal Franssen Photography. Pascal is een freelance semi-pro fotograaf die zich heeft toegelegd op het fotograferen van 'martial arts' in het algemeen en Taekwondo in het bijzonder. De fotografie op het gebied van taekwondo is bekend onder de naam: Taekopix.
TopTalentTwente TopTalentTwente is een ondersteuningsproject voor sporttalenten uit Twente. Het is en initiatief van de Stichting SteunJeClub en samen met zes andere sporters ben ik bij dit project aangesloten. De mensen achter TopTalentTwente helpen mij met allerlei dingen. Zo helpen zij mij met deze website, mijn pr en mijn sponsoring. Daarnaast kan ik met allerlei vragen terecht bij hen en de contacten die zij hebben.
sportbedrijf almelo Sportbedrijf Almelo is het enige en volledige loket voor en van sport en bewegen in Almelo. Voortdurend bieden we de sport een aansprekend podium, stimuleren we sportdeelname en bieden we actieve en attractieve (top)sportbeleving. Vanuit het topsportbeleid en topsportcentrum IISPA stellen zij Reshmie sportaccommodaties beschikbaar, zodat ze zich optimaal kan voorbereiden op haar Olympische ambitie.